Criza, vere!

Publicat pe Actualizat peDoi tineri care fac sport, ati putea zice, chiar cu ceva talent si foarte multa sarguinta. Inainte de fotbal s-au jucat cu discurile, cam vreo ora, eh tinerete!, energie multa de consumat, dar asa se mentine conditia fizica.

Apare si al treilea, asta nu joaca prea mult, azi are rol de prostul grupului, ala care munceste. Caci tinerii sunt la munca de fapt, placheaza peretii blocului vecin cu polistiren, si tin sa respecte bancurile despre muncitorul roman, doar unul din grup munceste, ceilalti se distreaza. Au urmatorul program: apar pe la 7, beau cafea, se uita pe cer, se uita prin balcoane, 6 intors vine seful, atentie se munceste. Gata ba, ca a plecat. Dispar pentru o perioada de timp. Se intorc dupa vreo doua ore, se joaca cu capacele de la galetile de lavabila, pe post de discuri, toti trei. Gata, ba, hai sa si facem ceva, azi e randul tau.

Cand unul munceste, doi se joaca. Maine la fel, trag saracii din greu de vreo saptamani. Se apropie sfarsitul celei de-a treia ore de prelungiri, sunt neobositi. Si platiti la mp lucrat. Nu castiga prea bine, da’ jur ca e criza in Romania. Chiar si pe criza ne ramane de respectat programul de lucru, la 16 punct am tulit-o acasa. Mama, pune repede masa, a venit ala micu’ de la munca si e frant de oboseala.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s