Hello, sponsor!

Publicat pe Actualizat pe

Imi face placere sa prezint al doilea sponsor, pe Olivia, o doamna tanara, inalta si frumoasa, mama a doi copii si business-woman de succes intr-un domeniu cu mare potential, dar aflat inca la inceput. Va intrebati vreodata cum de exista oameni care le pot face pe toate? Eu da si dezvolt de fiecare data o invidie pozitiva, admirand capra vecinului.
Olivia are un magazin online, Bio-bunatati, plin cu produse atragatoare si apetisante, si de putin timp se ocupa si de vanzarea filtrelor pentru apa potabila. Sunt excelente pentru purificarea apei de la robinet si la un pret foarte bun.
Bannerul frumos din dreapta este platit, banii au ajuns in contul Ioanei. Ioana este un bebelus de numai 7 luni care are nevoie de suportul comunitatii pentru a-si rezolva problemele de sanatate, ochisorii ei fiind atinsi de o tumoare maligna. Recent a suferit o operatie de enucleatie (scoaterea unui ochi) in Germania, dar urmeaza sa faca un tratament dificil pentru celalalt ochi. Puteti ajuta familia donand in contul Ioanei sau accesand pagina de Facebook, unde se gasesc lucruri frumoase de cumparat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s