Pateu de ficat fara fainosag

Publicat pe Actualizat pe

De cand am scris postarea asta, despre ce manca Eva pe la 3 ani, a trecut ceva vreme. Schimbari mari nu am facut, doar am invatat sa mai gatesc una- alta, cam in aceleasi conditii: sa fie sanatos, sa se prepare rapid, sa fie proaspat sau de sezon.

pateu de ficat

Pateul de casa se prepara foarte repede la blender, este delicios, nici nu se compara cu cel din comert, si e fara fainosag, adica stim ce contine.

Reteta e simpla 2/3 ficatei de pui fierti, 1/3 carne de pui fiarta, supa de la carnea de pui, sare, unt (cam 100-150g la 20 ficatei), doua oua fierte, sare, condimente. Se pun in blender, se subtiaza cu supa calda. Se mai intareste la frigider.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s