Pietre pretioase

Publicat pe

Copiii au aceasta magie, au transformat niste pietre banale in pietre pretioase si pentru ei, si pentru mine. Pentru ei, amandoi sunt indragostiti de pietre, le tot aduna de pe strada, le dosesc unul de celalalt ca pe niste comori adevarate, iar pentru mine, ca am avut aproape doua ore de relaxare, prvindu-i adunand pietre, ieri, in parc, iar azi pictand la ele.

Ca sa explic, vizigotii nu prea se joaca impreuna, se imping, se sicaneaza si se paruiesc. Se alearga si navalesc ca niste hoarde barbare. Zilele trecute fugareau niste porumbei, dar la modul vizigot, iar o fetita care statea in usa unui magazin, asteptandu-si mama, pur si simplu s-a uitat la ei ingrozita si a fugit repede inauntru.

Dar cu pietrele au avut o adevarata tactica, Filip le aduna, apoi le punea pe vomitron – asa numesc copiii chestia aia din parc de te invarti cu ea – le invartea ca sa le cantareasca, Eva ii spunea un numar, apoi le aduceau pe banca langa mine si le puneau intr-o caciula. Si tot asa, cate doua, cate trei pietre, aproape ca m-am bronzat pe banca, stand, fara sa alerg dupa ei, fara sa-i despart, fara sa-i scot din buclucuri.

Iar azi le-au transformat in ciupercute, masini, copaci si flori. Cam stangaci, dar e prima lor incercare.

pietre6

pietre3

pietre5

pietre4

pietre1

pietre2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s